Terug naar overzicht

Ref. ISERA 2024 039

Op te knappen woning op uitstekende locatie

Bent u op zoek naar een woning met veel potentieel op een strategisch gelegen plek? Dan is deze halfopen woning precies wat u zoekt. Deze woning ligt op een goed bereikbare locatie met een uitstekend aanbod van openbaar vervoer, onderwijs en handelszaken die gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar zijn.

De indeling: inkomhal met vestiaireruimte, afzonderlijk toilet, ruime woonkamer die overloopt in de lichtrijke eetplaats met uitzicht op de tuin, open keuken met veel potentieel voor modernisering, kelder en wasplaats. Via de trap in de inkomhal bereiken we de nachthal met opbergruimte, drie slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. De zolder biedt extra opbergruimte. Een grote troef van deze woning is de zuidoost gerichte tuin met een terras, perfect voor zonnige namiddagen en buitenactiviteiten. Naast het verzorgd terras is er ook nog een mooi stukje tuin dat mits een grondige onderhoudsbeurt kan worden vrijgemaakt. De woning vraagt om een grondige opfrissing, wat een uitstekende kans biedt om het geheel naar eigen smaak en wensen te renoveren. Met een goede ligging en veel ruimte biedt deze woning een unieke kans voor kopers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken. Maak van deze woning uw droomhuis en profiteer van de nabijheid van alle nodige voorzieningen.

Voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)50 72 02 72 of per mail naar desire@isera.be