Wij vormen een gedreven, enthousiast team dat steeds klaar staat voor vragen, advies of gewoon een kennismaking en bieden elke klant een vast aanspreekpunt dat steeds vlot toegankelijk is. 

Onze luisterbereidheid en empathie zijn de troeven waar we het meest trots op zijn.

Wij beschikken over betrouwbare en deskundige vakmannen die we ten allen tijde kunnen inschakelen en wij zijn 24 op 24 makkelijk bereikbaar.

ISERA VASTGOED

Vertrouw op Isera vastgoed - thuis in vastgoed.

Wij nemen alle vastgoedzorgen uit handen met een persoonlijke aanpak.Verkoop

Verkoop

Verhuur

Verhuur

Syndicus

Syndicus

1

In samenspraak met u organiseren wij de schatting, alle administratie, organisatie en promotie voor uw pand, evenals de bezoeken van kandidaat-kopers en de prijsonderhandelingen.

2

Wij zorgen niet enkel voor de geschikte huurder voor uw pand, maar ook voor alle praktische en administratieve zaken die daarmee gepaard gaan.

U kunt ook kiezen voor rentmeesterschap, een all-in formule waarbij wij permanent als contactpersoon van uw huurder fungeren. Zo nemen wij alle organisatorische, praktische en financiële zorgen van u over.

3

Elke dag opnieuw verzorgen wij het beheer van (appartements-)gebouwen in mede-eigendom. Daarbij zijn we tegelijk boekhouder, organisator, ingenieur, bemiddelaar, crisismanager en zelfs een beetje psycholoog. We hebben altijd de juiste man/vrouw in huis om uw problemen te helpen oplossen.