Terug naar overzicht

Ref. ISERA 2024 037

Recente woning op een rustige locatie te Hertsberge

Deze halfopen woning ligt in een rustige wijk en biedt alles wat u nodig heeft. Met een uitstekende ligging op slechts 10 minuten van het centrum van Oostkamp en vlotte verbindingen naar de invalswegen en de E40, is dit de ideale plek voor wie rust wil combineren met bereikbaarheid.

De woning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt met openbaar vervoer, scholen en winkels op korte afstand. Het is de ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een goede balans tussen comfort, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie. 

Indeling: inkomhal met gastentoilet, ruime en lichtrijke woonkamer met een bureauhoek of speelhoek, open geïnstalleerde keuken en aansluitend een praktische berging met aansluiting voor een wasmachine. Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en de volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en wastafel. De zolder biedt extra opbergruimte en is te bereiken via de uitschuiftrap. In de volledig omheinde tuin met gezellig terras is het aangenaam vertoeven en kan u genieten van het landelijke uitzicht. In de garage is er plaats voor één auto alsook is er parkeermogelijkheid op de oprit en langs de openbare weg. 

Enkele technische troeven:
- EPC-score van 149 kWh/m² - label B 
- hoogrendementsbeglazing
- condensatieketel
- goedgekeurde elektriciteit
- regenwater

De woning is op heden verhuurd waardoor deze ook interessant kan zijn als investering. 

Voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse, kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0)50 72 02 72 of mailen naar info@isera.be