Terug naar overzicht

Ref. ISERA 2024 020

Ideaal gelegen woning met garage en zonnige tuin

Deze op te knappen woning met potentieel is genesteld in een rustige en gezinsvriendelijke buurt met de perfecte balans tussen rustig wonen en de nabijheid van diverse handelszaken en voorzieningen. Met een bushalte en het station van Brugge vlakbij, alsook een vlotte verbinding met belangrijke invalswegen, is de bereikbaarheid werkelijk uitstekend.

Stap binnen en ontdek de ruime woonkamer, ideaal voor gezellig samenzijn met familie en vrienden. De keuken met zicht naar buiten grenst aan de halfhoge, droge kelder en de praktische wasplaats, vanwaar er toegang is tot de badkamer en het afzonderlijk toilet. Op de bovenverdieping zijn er twee erg ruime slaapkamers en nog een derde, compacte kamer die mits een doordachte inrichting ideaal is als kinderkamer of thuiskantoor. De zolder biedt uitbreidingsmogelijkheden waardoor de woning nog kan worden aangepast volgens je eigen wensen. De tuinberging en garage voorzien voldoende opslagruimte. Bovendien beschikt de woning over hoogrendementsbeglazing, goedgekeurde elektriciteit en een gunstige energiescore.

Geniet van het buitenleven in de volledig omheinde en zonnige tuin met terras, waar je kunt ontspannen en genieten van frisse lucht en zonlicht. Deze ideaal georiënteerde tuin biedt rust en privacy, met rechtstreekse toegang via de garage voor extra gemak.

Bovendien beschikt de woning over hoogrendementsbeglazing, goedgekeurde elektriciteit en een gunstige energiescore.