Serviceflat in residentie Berkenhof

Assistentie-appartement voor € 119.000

Daverlostraat 170/107, 8310 Assebroek
Ref: spir954
1 slaapkamer
1 badkamer
EPC: 161 kWh/m2
Bouwjaar: 1974

Omschrijving

Residentie Berkenhof is gelegen nabij het bruisende centrum van Assebroek. Maar met een bushalte voor de deur ligt ook het centrum van Brugge binnen handbereik. Ideaal voor bewoners die houden van een stedelijke omgeving, maar dankzij de ligging deels in parkgebied, is er ook een grote groene tuin en een zongericht terras waar het heerlijk vertoeven is.

De flat is gelegen op de tweede verdieping van blok C en is als volgt ingedeeld: inkomhall, keuken, leefruimte met toegang tot het overdekt terras, toilet, badkamer en slaapkamer.

De algemene staat van de flat is iets verouderd, waardoor een opfrissing aan te raden is. Wel werd de elektriciteit reeds volledig goedgekeurd!

De uitbating wordt verzorgd door Armonea. Meer informatie via deze link: https://www.armonea.be/nl/voorzieningen/berkenhof/voorstelling

Momenteel is er geen bewoning, waardoor de flat onmiddellijk beschikbaar is. Gezien de erkenning als serviceflat, geldt er een vrijstelling voor de onroerende voorheffing. Dit maakt het ook enorm interessant als belegging.
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
EPC waarde 161 kWh/m²
161
Prijs € 119.000,00
Registratierechten en erelonen € 4.924,37
Bouwjaar 1974
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Op te frissen
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt