Serviceflat voor € 120.000

Daverlostraat 170/66, 8310 Assebroek
Ref: spir844
1 slaapkamer
1 badkamer
EPC: 230 kWh/m2

Omschrijving

Residentie Berkenhof is gelegen nabij het bruisende centrum van Assebroek. Maar met een bushalte voor de deur ligt ook het centrum van Brugge binnen handbereik. Ideaal voor bewoners die houden van een stedelijke omgeving, maar dankzij de ligging deels in parkgebied, is er ook een grote groene tuin en een zongericht terras waar het heerlijk vertoeven is.

De flat zelf is gelegen op de tweede verdieping en is als volgt ingedeeld: inkomhall, leefruimte met zicht op de tuin, terras, keuken, toilet, badkamer en slaapkamer.

De staat van dit flatje is iets verouderd. Hierdoor is een opfrissing naar de hedendaagse normen verplicht. Zowel de flat als het terras kan volledig volgens eigen smaak ingericht/aangepast worden, dit conform de veiligheidsvoorschriften.

De uitbating wordt verzorgd door Armonea.
Momenteel is er geen bewoning. Dit zorgt ervoor dat het onmiddellijk beschikbaar is. Gezien het hier gaat over een erkende serviceflat, is dit ook enorm interessant als belegging omdat er een vrijstelling geldt voor de onroerende voorheffing.
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
EPC waarde 230 kWh/m²
230
Schrijnwerk buiten Aluminium
Lift ja
Prijs € 120.000,00
Registratierechten en erelonen € 4.991,27
Vrij op onmiddellijk
Bebouwing gesloten
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Te Renoveren ja
Elektrisch keuringsattest Niet verkregen

Panden in de buurt