Terug naar overzicht

Ref. BDB/CN12

Residentie Nispero

Las Colinas Golf & Country Club is gelegen aan de Costa Blanca Zuid, op een privaat domein van 330 hectare groot, volledig geïntegreerd in de natuur en omgeven door heuvels en prachtige mediterrane bossen, op slechts 10 min van de zee. Het resort heeft een internationale reputatie opgebouwd dankzij het exclusieve ontwerp van de villa’s en appartementen met zicht op zee, de hoge kwaliteit van afwerking, het uitgebreide assortiment in sport-, verblijfs-, en vrijetijdsfaciliteiten en de gerenommeerde 18-holes golfbaan.

De exclusieve appartementen van Nispero, telkens met 2 of drie slaapkamers, bevinden zich op één van de hoogste punten van Las Colinas, met gegarandeerd panoramische uitzichten tot soms zelfs de Middellandse Zee. Het project werd zorgvuldig ontworpen, met uitzonderlijke aandacht voor ruime, lichtrijke interieurs die moeiteloos overgaan in aangename buitenruimtes via openslaande deuren met grote glaspartijen. Dit alles wordt gecombineerd met een standaard luxueuze afwerking met de hoogste kwaliteit: domotica, vloerverwarming in badkamers, airco, LED-verlichting,... Bovendien worden de appartementen volledig afgewerkt opgeleverd, inclusief o.a schilderwerken, verlichting, ingemaakte kasten, automatische rolluiken, elektrische apparaten (waaronder zelfs een wasmachine).

Kortom, in alle rust genieten van alle faciliteiten vanuit het comfort van een eigen thuis. Daarbovenop hebben bewoners/eigenaars toegang tot de prachtig aangelegde tuinen, een groot gemeenschappelijk buitenzwembad, ontspanningsruimtes en een gym.

€ 490.000

Verdieping
3
Bouwjaar
2021
Beschikbaar vanaf
01/11/2021
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

EPB ref.
In aanvraag

Prijs
€ 490.000
Totale prijs
€ 395.000,00

Bewoonbare opp.
120 m²

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Gelijkvloers

3x Slaapkamer

2x Badkamer

Neem contact op met onze vertegenwoordiger

Bert

Tel. nr.: +32 50 72 02 72

E-mail: info@immo-isera.be

Comfort

Beglazing | Dubbele

Dak | Plat dak

Raamwerk | Aluminium

Airco

Domotica

Elektriciteit

Stadswater

Videofoon

Vloerverwarming

Waterverzachter

Zonneblinden

Locatie

av. de las colinas 1/7
03193 San Miguel De Salinas