Terug naar overzicht

Ref. spir812

Recente halfopen woning met 4 kamers

Deze luxueus afgewerkte halfopen woning is rustig gelegen in een doodlopende straat, maar toch vlakbij zowel het centrum van Jabbeke, als verschillende scholen, winkels, het vrijetijdscentrum en heeft een vlotte bereikbaarheid naar de E40.

De indeling is als volgt:
- gelijkvloers: inkomhal met vestiairekast, gastentoilet, lichtrijke living die toegang biedt tot de tuin, volledig ingerichte keuken met o.a inductie Miele kookplaat, stoomoven, oven, microgolfoven, grote Amerikaanse koelkast (met diepvriezer) en vaatwasser. In de garage met automatische poort, is er een wasplaats voorzien, met veel opbergruimte.
De zuid-west georiënteerde tuin met terras is volledig aangelegd en onderhoudsvriendelijk. Via de omheining aan de straatkant kan de tuin volledig afgesloten worden. Tevens is er een ruime buitenberging voorzien.
- op de 1e verdieping bevinden zich 4 kamers (1 kinderkamer, 2 ruime kamers met ingemaakte kasten en 1 kamer met bureau en kasten), badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en apart toilet.
- op de zolderverdieping (toegankelijk via vaste trap vanuit bureau) bevinden zich nog twee afzonderlijke ruimtes, waarvan 1 ruimte met verwarming en raam die dienst kan doen als extra slaapkamer.

De woning is voorzien van een alarminstallatie. Ook zijn er op de meeste plaatsen lichtarmaturen en (rol)gordijnen beschikbaar.

Vrij vanaf 1 februari 2022.