Terug naar overzicht

Ref. ISERA 2024 012

Op te knappen woning in het hart van Sint-Andries

Deze charmante woning biedt een mooie kans voor wie op zoek is naar een woning met potentieel, gelegen op een uitstekende locatie. Ideaal voor wie graag een persoonlijke toets toevoegt en een huis omtovert tot een thuis.

Bij het betreden van de woning wordt u begroet door de inkomhal die leidt naar de woonkamer met open keuken. Met enkele opfriswerken kunt u deze ruimte omvormen tot een gezellige en uitnodigende leefruimte. Een compacte berging, een ruime wasplaats en een toilet maken het gelijkvloers compleet. Vanuit de wasplaats heeft u toegang tot de tuin. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een veelzijdige ruimte die kan dienen als uitbreiding van de badkamer of als dressing. Met een beetje creativiteit kunt u deze ruimte omtoveren tot een oase van rust en comfort. De woning beschikt nog over een kelder en een zolder voor extra opbergruimte. Een ruime tuinberging en een volledig omheinde tuin met terras bieden de ruimte om te genieten van het buitenleven.

Dit is uw kans om een betaalbare woning te bemachtigen in een gegeerde buurt in Sint-Andries. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse, en ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.