Terug naar overzicht

Ref. ISERA 2024 009

Energiezuinige gezinswoning met zonnepanelen

Deze instapklare woning in het centrale Oostkamp, gelegen nabij de grens met Sint-Michiels en daardoor ook op fietsafstand van het station van Brugge, biedt alles wat u nodig hebt voor een comfortabel en energiezuinig leven. Gebouwd in 2008, voorzien van zonnepanelen en met een bijzonder gunstige energiescore (A-label), is dit huis zowel milieubewust als stijlvol.

Op het gelijkvloers word je verwelkomd in een ruime inkomhal met een handige inbouwkast en een gastentoilet. De open keuken is volledig geïnstalleerd en vormt een mooi geheel met de woonkamer die warmte en gezelligheid uitstraalt. De bovenverdieping herbergt drie slaapkamers, allemaal met veel natuurlijk licht. De badkamer is voorzien van een ligbad én een douche, waardoor je de keuze hebt voor ontspannende baden of verkwikkende douches. Een aparte wasruimte op de verdieping voegt extra gemak toe aan het dagelijkse leven. Buiten geniet je van een omheinde tuin/terras, perfect voor gezellige zomeravonden, voor kinderen om te spelen en voor huisdieren om vrij rond te rennen. Verder is er nog een garage en een praktische tuinberging.

Deze woning heeft alles wat je zoekt: comfort, energie-efficiëntie en een uiterst vlot bereikbare locatie. Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging om de troeven van deze woning zelf te ervaren.

Troeven
- super vlot bereikbare locatie
- uiterst energie efficiënt
- badkamer met ligbad én douche
- wasruimte op de verdieping
- zonnepanelen