Terug naar overzicht

Ref. ISERA 2024 008

Halfopen bebouwing in Sint-Andries

Charmante halfopen bebouwing te koop in Sint-Andries, een rustige deelgemeente van Brugge die uitblinkt in bereikbaarheid en voorzieningen. Met lokale handelszaken, scholen en openbaar vervoer op een steenworp afstand en snelle toegang tot belangrijke invalswegen, biedt deze woning het ultieme gemak voor een actief leven.

Bij binnenkomst in de woning leidt de inkomhal u naar een gezellige eetkamer, gevolgd door een sfeervol, verhoogd salon, waar u kunt genieten van rustige avonden thuis. De keuken, vernieuwd door Dovy, laat niets te wensen over met zijn volledige installatie en kwalitatieve AEG toestellen, terwijl de naastgelegen badkamer voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Boven zijn er twee ruime slaapkamers van respectievelijk 13 m² en 16 m². Extra opbergruimte is te vinden in de droge kelder en de praktische buitenberging. Het buitengedeelte van de woning is een ware troef, met een ruime tuin met terras én extra bergruimte in het tuinhuis. Nog een groot voordeel van deze woning is de toegang naar de tuin langs de zijkant, waardoor je de tuin kan bereiken zonder de woning te betreden.

Er rust een renovatieplicht op de woning, wat een fantastische kans biedt voor kopers om hun eigen stempel te drukken en de woning te transformeren tot hun droomhuis. Mis deze kans niet en kies voor een huis dat traditie met potentieel combineert. Contacteer ons voor een bezichtiging en om de mogelijkheden van dit huis zelf te ontdekken.

Troeven
- Ideale locatie in Sint-Andries
- Uitstekende bereikbaarheid
- Vernieuwde Dovy keuken
- Ruime tuin met terras en tuinhuis